För idag har vi haft vackert väder

Som ni ser i rubriken, värmen verkar ha hittat till vår del av Dalarna. Haft sol hela dagen. men en liiten regnskur senare på kvällen.
Vi har uttnyttjat vädret så gott vi har kunnat. Blev nästan lite för varmt runt lunch.
Alice och jag tog en snoa till lekparken på förmiddagen och lekte lite i sanden. Men mest ville hon gå runt och peta och plocka upp grus. Lite svårt var det att gå i sanden för henne, men bättre än förväntat.
Sen på eftermiddagen tog vi en fika med Moa på stan. Kikade på kläder och åt lite glass.
Vi renoverar ju lite här hemma så vi visade även Moa lite av det vi gjort.
 
Kvällen avslutatdes med ett dopp för Alice i hennes pool, som tråkigt nog inte kunnat blivit använd på väldigt länge, tack vara det tråkiga vädret...
 

Sent firande

Som ni vet så fyller Alice är 12 Juni, men ftersom hon var sjuk i samma veva så har det blivit lite hipp som happ med hennes friande. Bara lite folk åt gången.
Men i dag kom 2 av mina systrar, min bror och hans tjej, min far och min ena systerdotter.
Alice njöt av uppmärksamheten då inte hon är van med så mkt besök på en gång.
Hon fick 2 fina nallar och lite saker till sandlådan.
 
Men hennes favoritdel var nog när hon fick jordgubbar med grädde, det gick åt rätt så fort :-)
Tårtan fick hon inget av då jag försöker vara noga med att inte ge henne sötsaker än så länge. Hon brukar få "barn smoothies"  till efterätt. Kan påstå att de är väääldigt populära här hemma!
 
Härlig dag med god mat och fint sällskap. och massa sparkar från det lilla livet i magen!
 
Lägger ut lite bilder.. tyvärr inte så många då de flesta inte ville vara med på bild.
Jag är en av dom just ju. Har gått upp på tok för mkt i vikt.
 
 
 
 
 
                                                                                              (En av Alice mostrar)
 
 

Min nya bästa vän

Vi har gått o blivit med hushållerska! en bra och billig sådan. Bara för ca 2400 :-
och inte käftar hon imot heller.
Det här är vår nya investering.
 
ROOMBA 531
Bara att trycka på Clean så börjar hon dammsuga upp dam och smulor. Lätt och behändig och kan lätt ta sig över trösklar. Hörn kommer den också åt. Det bästa är att Alice inte vaknar av den.
Finns dyrare varianter med mer finesser, men vi är väldigt nöjd med denna.
 
  • Spara tid medan du dammsuger - låt robotdammsugaren Roomba 531 från I-Robot göra jobbet åt dig. Den kompakta och självgående Roomba 531 är en högteknologisk pärla som dammsuger och sopar alla typer av golv ( hårda golv, mattor och heltäckningsmattor) och elegant undviker alla hinder på vägen tack vare de inbyggda, intelligenta sensorerna. Den känner även av trappor.

    Roomba 531 levereras med en virtuell vägg som gör att du kan avgränsa området du vill ha städat. Dammsugaren känner dessutom av hur mycket dammsugning som behövs och justerar antalet passager och borstens intensitet efter behov.

    Roomba 531 är en lättskött dammsugare utan påse. Den tar dessutom hand om batteriet själv och återvänder till laddningsstationen när den städat klart eller när den behöver ladda om.

    Fungerar ej på svarta underlag.

Snart är det dax

För jobb.. Dock endast en månad jag går 75% då det bara är sommarschema jag har. Men hoppas sedan kunna hoppa in då & då som vikarie. Beror på hur kroppen vill då jag känner i rygg osv redan. Sedan är det ju hemtjänsten så det är mycket att man ska vara alert och pigg. Men detta ska gå super har jag bestämt! Skönt att dra in lite extra pengar då det lär köpas in lite till lillasyster som väntar i magen.
Kom precis på jag inte lagt in bilder från ultraljudet! Det måste göras snart...
Jäklar vad denna graviditet går fort.. hinner inte ens hålla koll på veckorna. Men oj så hon gillar att sparka mor sin. Underbart <3
 
Lägger in en bild på Alice när hon åt på sin honungsmelon i förrgår. Det är en favorit.
 
 

Går framåt

Hela dagen idag har Alice visat att hon snart går helt själv. Bara på en dag har hon börjat gå små sträckor utan hjälp. Man blir lite ställd då hon är vår lilla bebis fortfarande, fast hon egentligen har blivit ett småbarn.
Massor av egen vilja har hon utvecklat och om hon inte får som hon vill, då hörs det kan jag lova.
 
Hon har även börjat pussa sina dockor mycket. Eller ja, nästan alla gosedjur med. Hon har lärt sig hur man låter när man pussas, så det låter verkligen gulligt.
 
Fort går det och jag bara försöker njuta av farten. Men graviditeten känns av och jag får vissa stunder bara leta noga efter orken. Känner mig inte alltid tillräcklig, men rycker upp mig och leker vidare med vår skatt, som ofta får upp mitt humör när hormonerna dansar. Finns inget mer underbart än att få en kram av sitt älskade barn.
 
RSS 2.0