Fagersta

Spenderat Eftermiddagen i fagersta hos min äldsta syster och hennes familj. Alice hade ett glatt humör och såg sig nyfiket omkring. Skönt att fördriva eftermiddagen då sebbe hade eftermiddagspass idag :-) så tråkigt när han jobbar 6 dagar den här veckan. Men nästa blir han ledig några dagar, mys :-)

Första gången

I lekparken idag Alice tyckte det var väldigt spännande. Men vi kom nog i rusningen. Var massa högljudda barn, men Alice klagade inte :-) men efter vart man trött, men som tur var hade man gosiga vagnen efter.

Motion och min underbara

Min lilla tjej är inte så liten längre, dagarna bara rinner förbi och hon utvecklas alltför snappt! Man blir så stolt. Lilla tösabiten, hihi . Själv försöket jag fortfarande hitta flåset. , så gick en bra bit idag. Fick en sur nyvaken tös sista biten så vart full rulle, hihi. Lite bilder --->

fredag

Har varit en lugn och skön fredag. Sovit ut med Alice och varit på stan. Kvällen avslutades med desperate houswife,. Börjat kika lite från första sesongen. Lite bilder från idag. Första på Alice och de andra på min vänn och Alice.

4 månader

Idag blir våran ängel 4 månader <3

Mm fötter

Ja, som rubriken lyder har damen hittat sina fötter. Måste säga att
hon tycker de är ytterst goda att stoppa i munnen!
Så nu blir det att hålla även dem extra rena.

Sedan har vi haft besök av mor & syster min. Även hundarna Lucy & Randi.
Vart en promenad när de kom, sedan mat och mys. Såklart var min lilla dam i
rampljuset hela tiden <3

Lite bilderBebisträff!

Var på mamma/bebisträff. var jättekul att prata med de andra mammorna och låta barnen se varndra lite mer. Får gärna göras om!


Alice & Leiah

 
LeiahLinusMarcus

Gips avtryck & finbesök

Idag har varit en härlig dag med fin besök. Alice morfar,moster, farmor & faster kom idag.
Våran tös var lite blyg, men morfar & moster såg man ju här om dagen, så de fick gå an ;-)
Men jisses vad spännande farmor var idag! Alice låg på sin filt och spanade in henne för fullt.

Fick en bild på Alice & sin morfar.Här är en bild på gips avtrycken som vi fick till efter många om och men. Hon ville bara spänna sig, våran tös<3

Godmorgon

Godmorgon. Nu bär det ut på promenad. Ska lägga ut bilder på gips avtrycken vi gjorde igår av Alice fot och hand. Ha en bra dag!

RSS 2.0