Ännu en solig dag

Jisses, nu verkar det bli sommar?
Har varit underbart väder i 2 dagar nu. Eller ja, för tjocka mig så kunde det vara liiite molningare.
Men det härliga är att poolen äntligen kunnat bli använd ännu en gång.
Alice bestämde sig dock för att ställa sig och kissa i den innan hon satt sig för att ta ett sista dopp.
Hon verkade så nöjd så. Men eftersom det är så varmt ute var det bara att hämta en hink med ljumet vatten och tvätta av henne sedan.
 
På eftermiddagen kom 2 av mina kusiner, Angeli & Kristin, och hälsade på oss.
Alice dansade lite till Mora Träsk ett tag medans jag flängde lite hit och dit för att laga kvällsmat till Alice.
Märks att man är mamma, hahah. Men tror nog att kusinerna hade roligare än Alice, de tjöt av skratt! och nog kan man erkänna att deras orginal video är grymt speciell, 2 vuxna män i korta shorts som dansar runt ;-)
Alice hade även lite barvakt på förmiddagen när Sebbe och jag tittade lite på lampor på en affär i stan.
Morfar är här ofta och hälsar på, lill fian blir så glad när morfar, mormor eller farmor tittar förbi. Hon har ju så mycket att säga på sitt lilla språk bara hon förstår.
 
Dagens middag, Lax med ris och senaps sås. Plus lite tomat & gurka
 
 

Sista semesterdagen

Idag har älsklingen sin sista semesterdag. Kommer kännas väldans tomt då man blivit van vid att vakna upp vid hans sida varje morgon.
Men men, man återgår nog snappt i vardagen!

Blev inget möte med förskolan igår då rektorn fick avboka i sista minut. Tydligen så hade hon ringt på mitt gamla nr tidigare, den som stog i ansökan, och då inte fått tag på mig... Lite typiskt då on ringt en gång på mitt nya förut.
Men vi fick ial en ny tid den 20/8. Ville ha en dag då Sebastian är ledig så han får vara med. Jag är lite virrig då magen växer och ryggen ömmar.
Rektorn trodde att inskolningen kanske kunde börja 27 Augusti, då jag tycker det lät väldigt bra. Ska nog bli kul för Alice med lite kompisar... Man är ju inte den roligaste lek kamraten nu när man är gravid ;-)

Söndagen 12 Augusti

Sitter och slappar lite nu när vår tös äntligen ligger och snozar.
Full rulle från början till slut!

Idag var det sista jobbdagen på mitt sommarschema, härligt tycker min otränade rygg. Måste verkligen anstränga mig för att bygga upp musklerna efter nästa barn kommit till världen.
Lite jobbigt när man jobbat en timme och älsklingen ringer och säger att kranen har gått sönder i badrummet och sprutat åt alla håll innan hana mor kom och visade var man skulle stänga av vattnet.
Så nu har vi satt in en ny kran i handfatet, och det var ju behövligt då den vi hade var i så otroligt dåligt skick. Nu slipper man få ont i händerna när man vrider på den.I morgon ska vi på möte med förskolan Alice ska gå på. Prata lite om när hon ska börja skolas in osv.
Sen på eftermiddagen blir det att åka till barnmorskan och lyssna på flickan i magen. Första gången vi lyssnar på hjärtljuden då jag inte tyckte det var så bråttom då jag känner sparkar hela tiden. Blir mysigt :-) Lite mindre mysigt att Sebbe börjar jobba på Onsdag. Men har njutit av hans semseter i fulla drag.

Tro det eller ej...

men idag har vi gått på bio! Första gången sen lillan föddes. Otroligt skönt!
Men måste säga att jag trodde jag skulle bli DÖV när filmen började. Är van att ha ganska lågt på Tv:n nu för tiden, så en chock blev det. Men man vande sig och filmen var faktiskt riktigt bra.
Vi såg på Total Recall och den var bättre än orginalet tycker jag!

Min underbara mor var barnvakt, de hade visst haft riktigt skoj. Alice lekte till hon slocknade. Hon är ju i sitt esse på kvällarna så skönt att få sitta i en stol och ta det lugnt en kväll. Hoppas hinna gå på bio någon mer gång innan nästa tös.
Hon var då pigg på bion och gjorde mor sin vansinnit kissnödi!

Älskar min gubbe o familj <3

Nygift

Som rubriken säger så är jag nu nygift! Idag så blev jag Fru Michols.
Vi gjorde det hemligt och enkelt.
Kan ju bara säga att jag är världens lyckligaste tjej just nu! Både jag och Sebastian stog 15.00 idag i statshuset med tårar i ögonen.
Fick en otroligt snäll gammal man som vigde oss, även känd som Sebastian gamle lärare i skolan.
Med oss var en av mina systrar och Sebbes syster. De fick vara våra vittnen när vi sade ja till varandra.
Alice var hemma med barnvakt medans vi vigde oss och gick på resturang.
Vi ska hitta på en kryssning som vi ska åka på tillsammans och sova kvar i en natt.
Det blir vår lilla "smekhelg"
Lägger ut några bilder på oss och våra vittnen.
Jag är gravid och riktigt rund på dessa bilder ;-)
 

stor
 
 
 
 
 
RSS 2.0