Jan. 28, 2013

bfäuvvvv.

Dålig uppdatering

Jisses, nu har jag varit grymt dålig på att blogga. Har nästan ingen tid över alls för att blogga, men nu har jag startat min lilla bärbara, så lite bättre ska det bli!
Tiden gå fort här hemma, det händer mycket med båda barnen. Amelia äter och frodas, hon är en nöjd och go tjej.
Alice får utbrott på utbrott, äter dåligt också. Hon har såklart härliga stunder, men nu är det mycket trots och hon dunkar ofta huvudet hårt i golvet.
Hon har vägrat välling nästan de här senaste dagarna, vilket känns jobbigt då det alltid varit räddningen när hon ätit dåligt. Ska ringa BvC och fråga om de kan väga henne en extra gång... vill hålla mer koll på vikten känner jag.
 
Längtar tills barnen kan leka tillsammans, Alice skulle verligen behöva en lek kompis då hon vill att vi ska leka med henne heeela tiden.
 
 
Alice hjälper till att städa
 
 
Jag
 
 
Amelia blir 2 månader på Tisdag... 
 
 
 
 
 

Slut mamma

Som rubriken beskriver, är jag helt slut! Sjukdom härjar i familjen. Det började med att Alice fick magsjuka förra måndagen, som strax gick över i förkylning o feber. Sedan i Lördags blev både Seb och jag sjuka. Dock han värst då han fick influensan. Han är ännu inte frisk... vi båda dock på bättringsvägen. Så ligger nu med bebis på bröstet när Alice är på förskolan. Mysigt att få lite tid med lilla tösen. Som blir
7 veckor i morgon! Var tar tiden vägen???

Mina fina flickor

Idag har det varit en riktig mysdag hemma. Vår lilla Alice har en riktigt dålig mage och spydde en gång nu på kvällen. Hoppas att det är bättre tills i morgon bitti då jag tycker rikigt synd om henne. Magsjuka är vi trötta på här hemma. Men får se om det blir dags igen eller om vi andra klarar oss. Har ingen större lust att amma och spy var annat.
 
Nu har även vår bil inte funkat på över 1 vecka, ska ringa och boka tid hos en mekaniker snart, börjar bli smått trött på att vara fast hemma :-)
 
Lägger ut en bild på mina tjejer. Amelia börjar bli riktigt stor!
 
 

Amelia 5 veckor

 
Tiden går otroligt fort. Nu är hon redan 5 veckor, vårt nya tillskott. Hon är en glad liten tjej som gillar att le och gurgla. Hon blir bara mer mullig för varje dag som går. Blir spännande att se vikten 16 Januari.
 
 
 
 
RSS 2.0