Bad

Nu är det sol och bad har i vårt lilla Avesta!
Ska bli regn snart så passar på att låta Lilltjejen bada ute lite. Hittade den här lilla polen på ÖoB, endast 150 :-. Formad som ett äpple, även får fler små småttingar plats. Bra köp! Alice älskade den ;-)
Hon passade på att leka runt ordentligt och visade mormor, morfar och moster vad hon kunde stänka.
Uppträdande

Vi har varit mycket på Öppna förskolan nu i år, nu skulle de små barnen som går i Grytnäs förskola ha uppträdande på Gammelgården. Självklart skulle vi dit och titta på de söta barnen. Junibacken verkar vara en superbra förskola för barn! Tyvärr bor vi i staden så Alice kan inte gå där, men vet fler andra som sökt dit.
Lite synd var det att hettan var så stark, men inte många dagar vi för njuta av detta, så får passa på!
Alice igår

I solen som varade i 1 dag, igen.. idag är det blåst och regn..

 
Bullen i ugnen

Är i vecka 15 nu, om allt stämmer med uträkningarna.
Ska på ultraljud 8 Juni. Längtar så! Men kommer nog bli flyttad till vecka 14 eller så, det brular ju aldrig bli åt det håll man vill ;-)
Nu har humöret börja skifta så det inte duga. Gråter ena minuten, glad andra. Har även känt av lite rörelse i magen??
Barmorskan sade att det kunde kännas lite rörelse tidigt i andra, när man vet hur det känns... Väldigt häftigt, men tyvärr inte ofta.

Längar så efter vårat andra hjärta <3

Vi lever!

Ja ni ser rätt, vi lever än ;-)
Har varit utan internet superlänge och haft mycket att stå i! Men nu så har alla bitar börjat fallit på plats i nya huset.
Vi har ännu mycket att göra, men nu är det så mankan trivas att bo.
Måste bara säga hur stor skillnad det är att bo i hus mot lilla lägenheten. Bodde i hus som ung, men nu är det VÅRT hus. Känns helt underbart.
Alice verkar trivas i sitt nya rum, det som nu är klart. Ial de stora förvaringarna och tapeter osv. Lite utsmyckning kommer sedan, men lite lugnt får vi ta det. Ännu många rum kvar!
Lägger ut en bild på hur tapeterna såg ut innan. Eller ja, kom på att ta bild när det var en gammal bord kvar som syntes bara... men ni ser hur det såg ut på alla väggar där inne när ni ser den.


(lite mörkare IRL)


Tänkte lägga ut lite efterbilder i moorgon då vi fick upp hennes skåp från Ikea ikväll. Så nöjd!

RSS 2.0