Amelia 4 veckor

Igår blev lillan 4 hela veckor. Vi var till BvC idag och hon väger 4660g och är 55,2 cm lång.
Hon har alltså växt 1 kg sedan födelsevikten och växt 5,2 cm på längden.
Det som är lite kul är att hon är brunögd och Alice är blåa.  Blir spännande att se hur de ser ut när de blir lite större! om de kommer likna varann eller blir varandras motsattser.
 
Alice får stora utbrott ännu och är riktigt envis. Försöker ge henne så mycket tid man kan men hon har fått humör utav tusan. Längtar tills hennes trotsperiod lugnar ner sig lite.. Att sätta på henne kläder har blivit en riktig kamp ;-)
Tror det tar tid innan hon vänjer sig vid hur det ser ut hemma nu, med en lillasyster och allt. Men hon är riktigt hjälpsam och vill vääldigt gärna ge Amelia nappen när hon tappar ut den. Tyvärr är hon inte jätteförsiktig så man får ha ögon i nacken.
 


Kommentarer
Suzanna Kourmouli

Åh vad roligt! Ett brunögt och ett blåögt.. Jag undrar vad det blir här denna gången. Nellie har ju bruna och de stora barnen med, så det hade varit super med ett till brunögt så det binder samman dem men samtidigt så hade det varit skoj med en blåögd en =))) Vad tiden går fort!! Här har det också blivit lite mer trots och humör... Suck =)

2012-12-28 @ 15:39:11
URL: http://suzidus.se
Suzanna Kourmouli

Måste bara säga att bebisbilden och bilden där uppe på Alice, de är jättelika och det kunde lika bra varit Alice som bebis nertill. Jättelika på ögonen!!!

2012-12-28 @ 15:40:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0